Schemat för dagen ser i dagsläget ut så här. Vad vill du prova?

09.00-10.00 Space M Yoga / Hanna Nylin/KajPlatsBalans/Parkeringstaket

09.15-10.00 Föreläsning / Miranda Kvist/ VD för Team Nordic trail/Sal 3

09.30-10.15 Dance Mania/Anna Munther/ShapeVarberg/ Sal 1

10.30 -11.15 Functional Toning/Jenny Bergman /Actic Friskvågen/ Sal 1

10.30 - 11.15 Box /Martin Bergqvist/Atletica/Verkstan

10.30 -11.15 Zumba/ Fernando/Ateltica/Sal 2

11.45-12.30 Cardio Box /Alexandra Holmqvist/Actic Hajen/Sal 1

11.45-12.30 Izom Running Spirit/Orsolya Gaal/ Verkstaden

11.45-12.30 "Smart förbränning" /Conny Thom/ Spira/Sal 3

12.45-13.45 BodyAttack/Pernilla Andersson/ Les Mills/Sal 1

12.45-13.30  Bosta din Tarmflora - Hanna Bergendal/Sal 3

13.30-14.15  Crossfit / Tony och Ami/ Crossfit Varberg/Verkstan

13.30-14.15  Löppass /Varbergsloppet/Parkeringstaket

14.00-14.30  Dynamisk rörlighet / Anna Munther/ShapeVarberg sal 2 

14.45-16.15 - Mårten Nylén "Det sitter i leendet" - Inspirationsföreläsning

Utställare och pass uppdateras kontinuerligt då fler kommer att komma till efter hand. Håll utkik på denna sida för senaste information.

Ta del av passbeskrivningarna längre ner på sidan.Utställare och pass uppdateras kontinuerligt då fler kommer att komma till efter hand. Håll utkik på denna sida för senaste information.

Ta del av passbeskrivningarna längre ner på sidan.


Passbeskrivningar:


DanceMania - Enkel och effektiv träning, en dans/konditionsklass med stort fokus på musikvariation och rörelseglädje. Vi tränar en låt i taget med olika rörelsemönster. 

Crossfit- Ett utmanande kondition och styrkepass i team om två som alla oavsett träningsstatus kan vara med på eftersom det kommer vara anpassas efter olika nivåer. 

Zumba - Enkel dans med latinska rytmer och svängande höfter

Functional ToningFunctional Toning är en klass som innehåller rörelseglädje till härlig musik. Här utför du rörelser som du möter i din vardag. Varje rörelse har ett funktionellt syfte. Du arbetar både med din styrka, hållning, balans och kondition. Välkomna till en klass som alla kan hänga med på! Instruktör: 

Actic Cardio Box- En förkoreograferad gummibandsbaserad coreklass där skuggboxning varvas med funktionell styrka och hög/lågintensiv konditionsträning. Brännande, cool och perfekt i tiden! Vi tränar för en stark core (bål, rumpa, lår och övre rygg) med inspiration från boxningens rotationer och rörelsemönster. Klassen är perfekt ifall du vill få boxningsfeelingen, men inte har någon boxningspartner. Du kan anpassa klassen efter din egen nivå och köra lågintensivt - du kan även välja att inte använda gummibanden i boxningen utan köra helt utan motstånd

.Box- Ett klassiskt Boxercisepass där vi tränar parvis med handskar och mitsar i olika slagkombinationer och sparkar. Kondition och styrka för hela kroppen. Tränad som otränad kan alla delta!

BodyAttack- BODYATTACK® är sportinspirerad konditionsträning som utmanar din styrka och uthållighet. Det är ett högintensivt intervallpass där atletiska rörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Dynamiska rörelser och pulshöjande musik motiverar dig från start till slut.

Space M Yoga-  Dynamiskt flödande pass utformat för att guida dig genom kroppens alla leder i alla dess riktningar. Syftet är att utforska och utmana möjligheterna där du befinner dig just nu. En klass som därför bjuder in alla oavsett nivå. Du arbetar i ditt rörelseomfång, det utrymme du har tillgång till. "One breath one movement"

Izom Running Spirit - En klass där vi blandar traditionell löpskolning med bål- och benstyrka. Få de rätta verktygen och inspireras till att bli en stark och snabb löpare med enkla och effektiva övningar. I 45 minuter får du en ordentlig genomkörare där vi tränar koordination, rörlighet, styrka och spänst.

"Smart förbränning" - Det är inte bara inkomster och utgifter som styr vår vikt, det handlar även om vilken typ av mat vi äter, vilken typ av träning vi utför. Hur stor påverkan har stress, dålig sömn, näringsbrist och tarmfloran.

Boosta din tarmflora - Din tarmflora påverkar din vikt, din psykiska och fysiska hälsa. Genom att ändra din kost kan du gynna de goda tarmbakterierna och öka ditt välbefinnande. Här får du "receptet" på hur du med enkla kostförändringar kan börja boosta din tarmflora redan imorgon.

"Det sitter i leendet" - Inspirationsföreläsning med Mårten Nylén

Det sitter i leendet är en motiverande föreläsning för alla med Mårten Nylen. En god blandning av inspiration och användbara tips och verktyg varvat med Mårtens unika expertis och erfarenhet inom hälsa och träning. Mårten går bland annat igenom sin teori "Balansbordet" samt delar med sig av sin idag välanvända mall om hur man skapar bästa resultat på ett enkelt sätt. Detta varvat med spännande och personliga historier. Missa inte denna inspirativa och leende föreläsning med den leende ninjan.